Supervize? Co to je?

V sobotu 30. ledna 2016 jsem si udělala výlet do Prahy a zúčastnila se Supervize. Mohlo by to zajímat i Vás.

Co je Supervize a pro koho je určená

Supervize jsou pravidelná setkání terapeutů pod vedením zkušené terapeutky paní Marie Dolejšové a konající se pod záštitou Asociace terapeutů a detoxikačních poradců. Cílem těchto setkání je sdílet ve skupině své zkušenosti s metodou řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše a dosahovat výborných výsledků v detoxikačních poradnách. Na supervizi se mohou přihlásit detoxikační poradci, kteří již absolvovali základní kurzy a chtějí se nadále vzdělávat pod vedením supervizora.

Kdo se moc ptá, moc se dozví

V příjemné atmosféře přátelského prostředí se i tentokrát sešla skupina stejně naladěných lidí. Úkolem všech přítomných bylo klást otázky, naslouchat, odpovídat a přispívat svými zkušenostmi.

Co jsem si ze supervize odnesla

Supervize mě obohatila o mnoho cenných poznatků. Některé byly nové, některé byly  opakováním (opakování je matka moudrosti) a u některých jsem si uvědomila důležité souvislosti.

Probrali jsme

  1. detoxikaci při oparech,
  2. jak se měří toxiny ve 4 základních tkáních a postup detoxikace,
  3. která kombinace přípravků zabírá již v první kůře u 80 % klientů,
  4. jak podpořit čistící procesy bylinnými čaji,
  5. něco o detoxikačních projevech,
  6. dvě možné cesty detoxikace,
  7. jak vybírat vhodné přípravky pomocí přístroje,
  8. jak detoxikovat štítnou žlázu,
  9. co je potřeba detoxikovat při nočním pomočování u dětí,
  10. vliv lepku a kaseinu na zdraví,
  11. jak je to u nás s promořeností Borreliemi a co se s tím dá dělat,
  12. jak detoxikovat děti.

Zaujalo mě

Víte, že Japonci létají na otočku do kanadského Vancouveru, aby se detoxikovali metodou MUDr. Jonáše a odstranili radioaktivní zátěž, které jsou vystaveni po výbuchu jaderné elektrárny?

Radioaktivní zátěž může v organismu spouštět různé poruchy, štítnou žlázou počínaje a nádorovými procesy konče.

Česká republika byla zatížena spadem radioaktivního Cesia v roce 1986 po havárii v Černobylu.  Radioaktivní isotop Cesia má poločas rozpadu 30 let. K letošnímu roku čeká tedy ještě 50 % Cs137 na své odbourání na neškodný isotop.

My tady máme metodu pěkně po ruce a můžeme díky ní udělat něco pro své zdraví přímo v zemi, kde ji MUDr. Jonáš stvořil. Pane doktore děkujeme.

Detoxikační projevy

Dolejšová je šťastná ženská, už to má na kůži.

To jsou slova MUDr. Jonáše, která zazněla na jednom kongresu, když paní Dolejšová ukazovala své kožní detoxikační projevy. Pan doktor touto větou krásně vyjádřil, že detoxikace odvedla svou práci a toxiny už jsou na odchodu, na povrchu, na kůži. Toxiny na kůži již nemohou škodit tak jako uvnitř organismu, na životně důležitých orgánech.  Smyslem detoxikace je odvést toxiny z těla ven i za cenu detoxikačních projevů.

Máte-li jakékoliv otázky, napište mi.

Napsat dotaz

 

Jsem, ptám se, zaměřuji se, propojuji, cítím, tvořím. Mám dar ptát se a dostávat odpovědi. Dokážu se zaměřit na podstatu. Baví mě propojovat souvislosti. Nejlépe se cítím, když jsem sama sebou. Ráda tvořím. Více si můžete přečíst ZDE. »
Komentáře