Funguje váš imunitní systém na jedničku?

obr_imunita_a_detoxikace

Začíná období, které prověřuje, jak funguje náš imunitní systém.

Přišly první chladné dny letošního podzimu a mnoho dětí i dospělých to odneslo nachlazením. To svědčí o tom, že náš organismus potřebuje pořádný generální úklid.

Imunita = obrana

Imunita se skládá z různých částí, které spolu komunikují a předávají si vzájemně důležité informace. A zde je právě zakopán pes. Na různých úrovních dochází vlivem uložených toxinů k chybám v komunikaci jednotlivých částí v rámci celého organismu. Po odstranění toxinů začíná celý systém pracovat bezchybně tak, jak je to pro něj naprosto přirozené.

Detoxikací aktivujeme přirozené sebeobnovující síly našeho organismu.

Jste ve stresu?

Jedním z nejzáludnějších toxinů, který ovlivňuje výkon našeho imunitního systému je stres, zejména chronický. Stresem odpovídá náš organismus na nějakou fyzickou či psychickou zátěž. Stresorem může být sám život, způsob jakým k životu přistupujeme a jak ho ve své mysli popisujeme a hodnotíme.

Dalo by se říct, že máme všechny předpoklady žít šťastný a spokojený život, přesto se mnohdy zbytečně stresujeme. Nejvíce nás stresuje to, že se ztotožňujeme se svými myšlenkami, věříme jim a pleteme si je se skutečností. Život často vnímáme z té horší stránky a zapomínáme na radost a lásku. Je možné být v případě trvalého stresu vůbec zdravý? Zkuste si odpovědět sami.

STRES

Za stresu dělá člověk chyby a dělá je i jeho imunitní systém

Jaké jsou nejčastější chyby imunitního systému?

  • reaguje přehnaně na nejrůznější cizí antigeny = ALERGIE
  • přehlíží škodlivé mikroorganismy = CHRONICKÉ INFEKCE
  • zasahuje proti vlastním tkáním = AUTOIMUNITA
  • nechá nekontrolovaně množit změněné buňky = NÁDOROVÁ ONEMOCNĚNÍ

Toto všechno jsou známé věci, popsané ve stozích knih. Medicína současnosti má k dispozici pouze léky na potlačení příznaků. Příčiny zůstávají. Potlačování příznaků však vede ke stále větší nemocnosti.

Jaké máte možnosti

  1. Můžete se smířit s tím, že jednoho dne onemocníte a budete trvale odkázáni na užívání symptomatických čili potlačujících léků. Uznávám, léky vám mohou prodloužit život a zlepšit jeho kvalitu, ale na příčinu vaší nemoci jsou obvykle krátké.
  2. Můžete odstranit nahromaděné jedy z vašeho organismu a s nimi příčinu nemoci za pomoci přípravků Joalis. 
  3. Můžete najít svoji individuální cestu ke zdraví. Při hledání své cesty naslouchejte sami sobě a řiďte se svou intuicí.

Možnosti tady jsou. Rozhodnutí je na vás.

Investice do svého zdraví se vám vrátí

activ-colSpoustu let se setkávám s lidmi, kteří užívají mnoho léků. Cítí se však stále nemocnější. To mě vedlo k tomu, že sama pro sebe jsem dala přednost detoxikaci před užíváním léků. Když jsem poznala, že se cítím lépe, začala jsem svou zkušenost předávat dál. Ne každý je však připraven přijmout myšlenku, že detoxikace je pro něj to pravé. Respektuji to.

Předkládám detoxikaci jako volbu a rozhodnutí nechávám na každém. Zároveň si stále více uvědomuji, že za své zdraví si každý zodpovídá sám. Kořeny nemoci má každý sám v sobě. Je otázkou, kdo chce jít až ke kořenům a odstranit je a kdo je chce pouze přikrýt.

SymbiflorZačali jsme nachlazením a skončili jsme u kořenů nemoci. Vraťme se tedy k nachlazení. Bývá často spojeno s užíváním antibiotik.

Jaké detoxikační přípravky vám udělají velikou službu

Dospělým je určen přípravek Joalis Activ-Col kapsle, dětem sirup Symbiflor, pro dospělé i děti jsou určeny kapky Embrion. Všechny tři přípravky jsou zaměřeny na obnovu symbiózy a jsou zároveň výborným prostředkem pro zahájení detoxikace.

Oba přípravky můžete užívat již během antibiotické léčby.

Chcete raději vyzkoušet detoxikační kůru sestavenou právě pro vás? Je možné, že vám doporučím právě zmíněný Activ-Col v kombinaci s dalšími přípravky.

Příkladem takové kůry může být: Activ-Col + Streson + Biosalz.

Mějte se zdravě na duši i na těle!
Dana

CHCI PŘEJÍT ZPĚT NA HLAVNÍ STRÁNKU »

Jsem, ptám se, zaměřuji se, propojuji, cítím, tvořím. Mám dar ptát se a dostávat odpovědi. Dokážu se zaměřit na podstatu. Baví mě propojovat souvislosti. Nejlépe se cítím, když jsem sama sebou. Ráda tvořím. Více si můžete přečíst ZDE. »
Komentáře